Se întorc zmeii!

15 octombrie 2013

Zmeitrei la Caro l53

Luuuume, lume! Se întorc zmeii!

După succesul turneului bucureștean din aprilie și lansarea primului album, Zmeitrei revin la București cu un program plin de noutăți și surprize. Între 17 și 19 octombrie, Zmeitrei vor prezenta publicului bucureștean, în premieră, compoziții originale care fac parte din noul album aflat în lucru: Rough Romanian Soul.

Iată unde vor avea loc cele 3 seri de poveste:

Zmeitrei este un proiect internațional creat în 2011 la Berlin, la care participă artiști din Germania și din România. Fiecare dintre cei cinci muzicieni cântă liber în propriul stil, diferit de al celorlalți, însă cu o mare sensibilitate în ceea ce privește sunetul de ansamblu. Vocea puternică îmbină stilul cel mai pur românesc cu o frazare perfectă. Chitara susține structura, mereu la limita dintre zonele clasic, folk și jazz. Muzicuțele cântă o experiență de zeci de ani în stilul tradițional, iar vibrafonul improvizează jazz și progresiv.

Muzica celor de la Zmeitrei se poate defini ca o muzică aspră cântată cu suflet : „Muzică directă, dreaptă, tăioasă ca o lamă, fără ascunzișuri, fără pretenții, fără false identități, Drept la inimă, ca un glonț de argint.”

Noi suntem foarte nerăbdători să îi revedem, ascultați mai jos și o să vedeți de ce.

Zmeitrei la Carol 53, aprilie 2013

Zmeitrei la Carol 53, aprilie 2013

Zmeitrei
Paula Țurcaș – voce
Oli Bott – vibrafon
Ioan Constantin – muzicuță solo
Adam Datcu – muzicuță armonie
Mihai Victor Iliescu – chitară, voce

 

Un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.