Creativitate cu Creative Seeds

IMG_0067

Creativitatea este un lucru de preț, dar ea nu se găsește chiar pe toate drumurile. În ideea în care e greu să găsești oameni creativi peste tot, Creative Seeds vine cu o mână de ajutor pentru cei care nasc idei originale sau vor să pună în aplicare proiecte de felul ăsta. Lansarea oficială a Creative Seeds a avut loc astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la ceainăria Cărturești Verona.

Ideea organizației Creative Seeds este aceea de a-și dedica timpul antreprenorilor din domeniile culturale, oamenilor creativi și tuturor celor care realizează proiecte pe cont propriu.

”Antreprenoriatul în industrii creative a devenit astăzi principalul motor de creștere economică în Europa. Consider că și pentru România devine o prioritate de dezvoltare astăzi întrucât pune în valoare creativitatea unei generații tinere, cu spirit antreprenorial autentic. Un start-up în industrii creative necesită mai puțin capital financiar decât o afacere obișnuită, iar potențialul de piață la nivel global este extrordinar”, a declarat Alina Niculescu-Manea, fondator și director al Creative Seeds.

Metodele prin care Creative Seeds poate ajuta comunitatea de oameni creativi care vor să dezvolte business-uri creative sunt bazate pe training specializat. Astfel, asociația are în desfășurare programe de mentorat și coaching în toate filialele sale prezente în București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Foto: Andrei Constantinescu

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.