Cărți la preț redus la KILIPIRIM

Galeria Dalles, 25-29 martie

24 martie 2015
  • Între 25 și 29 martie, de la orele 10:00 la 20:00, la Galeria Dalles, are loc ediția de primăvară din acest an a Kilipirim. Intrarea este liberă.
  • Discounturi de până la 90%, la standul fiecărei edituri.
  • Evenimente dedicate iubitorilor de carte – la parterul Galeriei Dalles
  • Cărti și produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” – la etaj

kilipirim primavara 2015

Mâine începe KILIPIRIM, cel mai important târg de carte cu discount din România.

Cele mai importante edituri autohtone : Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald și multe altele vin la KILIPIRIM cu cărți la prețuri speciale.

În plus, mai puteți cumpăra ceaiuri sau agende la preț redus.

„Kilipirim-ul de primăvară va fi, și anul acesta, mai mult decât darnic cu publicul său: cele mai importante edituri și-au anunțat participarea, cu o ofertă de peste 10.000 de titluri. La fel ca în anii trecuți, la spațiul de evenimente, publicul va putea să se întâlnească cu câțiva dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea să participe la dezbateri pe teme culturale. Sâmbătă, un atelier de povești și ilustrație îi așteaptă la Kilipirim, deopotrivă pe copii și părinți.

La etaj, ca întotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele și evenimentele sale tematice.

Profitați de primele zile cu soare și ieșiți la o plimbare prin târgul nostru, cea mai puțin costisitoare promenadă!”

Louisa Udrescu,
organizator

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziționa cărti și produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții.

Lansat în 2005 și ajuns la cel de al X-lea an de existență, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărții din capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Pentru mai multe informații, accesați:

www.dallesrevolution.ro
pagina de Facebook a Kilipirim

Parteneri media: Rock FM, Știrile TVR, Literatura de Azi, b365.ro, Agenția de carte, Semne bune, Bookaholic, Bună dimineața, București!, Suplimentul de cultură, 121.ro, calendarevenimente.ro

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.