292 de lemne

2 februarie 2015

Faptul că e veche nu constituie un motiv ca să aruncați mobila. Mai ales dacă este din materiale nobile, dacă este parte din istoria dvs. familială, comunitară, națională, mondială sau universală. :) Serios. Cel mai bine o găzduiesc muzeele, atelierele de restaurări ale facultăților de profil, micile ateliere și centre de formare care pregătesc meșteșugari sau pur și simplu pasionații care o apreciază și s-ar bucura să o recupereze și să-i redea strălucirea și rostul.

Dacă însă aveți prea multă mobilă, dacă este pur și simplu mobilier utilitar, dacă vă încurcă, dacă nu mai aveți cum să o folosiți sau unde să o depozitați nu o aruncați la gunoi, nu o puneți pe foc!

E costisitor să o transportați și să o scoateți din casă? Sunați la „292 de lemne” și se vor ocupa ei de tot. În plus, faceți și o faptă bună: mobila va fi preluată, în cel mai scurt timp posibil de la apelul dvs., de structura de economie socială a Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, numită „292 de lemne”. În cadrul acestei structuri lucrează persoane defavorizate din București. De exemplu, foști oameni ai străzii au astfel ocazia să dea un aspect proaspătă mobilei donate de dvs., să o recondiționeze, având în același timp și un loc de muncă. Piesele de mobilier astfel re-inventate vor ajunge la centrele sociale, la familiile defavorizate sau vor fi valorificate pentru multiplicarea programelor sociale de angajare a grupurilor vulnerabile.

Sunați la numărul 021 314 23 15 sau scrieți pe pagina de Facebook Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti

292 de lemne

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.