8 Martie – Alături de femeile nimănui!

8 martie 2015

Sufletele din Adăpostul de Femei al Municipiului București nu se simt importante pentru nimeni. Se simt cumva norocoase că au un acoperiș deasupra capului și că li se asigură hrană, în fiecare zi. Singurele persoane care se interesează de ele sunt angajații de la Asistență Socială. Iar ele nu își permit să spere la mai mult.

De 8 Martie, DGSAMB strânge pentru aceste femei mici atenții care definesc feminitatea. Puteți dărui bijuterii pe care nu le mai purtați, parfumuri sau deodorante, produse cosmetice de orice fel, sau orice alte idei aveți. Cei de la DGASMB încearcă să strângă o diversitate de obiecte, exceptând hainele, întrucât vestimentația este asigurată de ei.

Adresa unde puteți să le trimiteți micile cadouri:
Strada Foișorului nr. 56-58, Sector 3, București

Le puteți dărui personal mâine, duminică, 8 martie, între orele 11:00 și 15:00, la Adăpostul de Femei din Șoseaua Berceni nr. 12, Sector 4, București.
Adăpostul are o capacitate de 100 de persoane. Aici, femeile fără adăpost primesc cazare, masă, posibilități de igienizare corporală, produse de igienă personală, consiliere juridică și psihosocială.

Acest mic gest este început de Conectarea Socială, în parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (www.dgas.ro) și continuat de dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, apelați la purtătorul de cuvânt al DGASMB:
Marius Popescu
tel: 0756.036.370
sau office@conectareasociala.ro
www.conectareasociala.ro/alaturi-de-femeile-nimanui

8martie

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.