Kilipirim. Adică târg de carte cu reduceri, în magazinul Unirea din București

26 octombrie 2014

Kilipirim

În săptămâna care stă să înceapă, în capitală debutează o nouă ediție a celui mai important târg de carte cu reduceri din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc într-un nou spațiu, la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călărași, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, zilnic între 10:00 și 22:00, intrarea fiind liberă.

„Prima noutate legată de această ediție a Kilipirim este locul de desfășurare: magazinul Unirea. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem și mai mult către publicul cititor și să câștigăm și mai mulți vizitatori. Editurile au reacționat cu promptitudine la invitația noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerile vor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg. Vă așteptăm așadar cu drag în noua noastră casă.” (Louisa Udrescu, organizator)

KILIPIRIM reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din București de a achiziționa cărți cu reduceri substanțiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar câteva dintre editurile care vor avea standuri în cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanțiale de prețuri, de până la 90%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenților, cât și cititorilor cu experiență: de la evenimente care au ca public-țintă pe iubitorii de literatură, la evenimente dedicate celor interesați de cărți de popularizare.

În cadrul târgului, va avea loc și Festivalul de Spiritualitate și Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achiziționa cărți și produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferințe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții.

Lansat în 2005 și ajuns la cel de-al X-lea an de existență, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte din capitală dedicate cărții, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.