Unde ne simțim bine

Teatrul Mignon

un nou spațiu de întâlnire cu teatrul și arta

10 mai 2013

Logo Mignon

Teatrul Mignon, un nou spațiu destinat artelor frumoase, se deschide astăzi, 10 mai, ora 20:30, cu spectacolul „Vocea Umană“, în regia Sandei Manu și interpretarea extraordinară a Oanei Pellea.

Primul spectacol, ce marchează deschiderea Teatrului Mignon, este cu atât mai special pentru Oana Pellea: „o întâlnire cu o partitură aproape imposibilă și o reîntâlnire dupa 26 de ani cu PROFESOARA MEA în ale actoriei și nu numai – Doamna Sanda Manu”.

Piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, reprezentații inedite – toate acestea vor da viață scenei Mignon, ca evenimente de excepție. Mignon promite să-și ofere spectatorilor pasiunea proprie pentru teatru, într-un spațiu care se metamorfozează în funcție de dinamica reprezentației.

Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic, Teatrul Mignon își propune ca, în această perioadă de continuă criză socio-economică, să amintească de perioada înfloritoare a Bucureștiului de altădată, prin spațiul modular, modern amenajat, care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, adaptabile tipului de spectacol, Mignon promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spațiu intim, elegant.

„Poate că ne-ar fi mai bine dacă ne-am asculta sufletul, dacă am fi atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, dacă ne-am da o șansă visurilor noastre. Bucureștiul, orașul acesta care ne iubește, e unul nostalgic după perioada lui de glorie de dinainte de război și dorurile lui sunt multe. Mignon vine și-i aduce aminte că are clădiri minunate lăsate de multe ori să moară, că arta e într-o efervescentă creștere, că locuitorii lui iubesc teatrul. Teatrul Mignon este un proiect independent, dar asta nu înseamnă de unul singur, ci înconjurat de mulți prieteni.” (Florentina Ciocănea, inițiatoarea proiectului)

Teatrul Mignon
Hristo Botev nr. 1
0726.24.39.07
0747.04.73.99
contact@teatrulmignon.ro

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.