Internshipiada CRIM – Stagii felurite în ONG-uri călite

5 martie 2013

Internshipiada CRIM Stagii felurite în ONG-uri călite   Asociația CRIM* declară deschisă sesiunea de stagii în ONG-uri! 41 de stagiari în 22 de ONG-uri   Internshipiada CRIM este un program de stagii-deștepte-de-3-luni, prin care face cunoștință diverselor ONG-uri active din București cu voi, tineri hotărâți și harnici, care căutați un internship**.

Cum timpul este tot mai scurt și grădina ONG-urilor tot mai mare, CRIM s-a hotărât să coopteze în Internshipiada CRIM pe cele care au deja o experiență valoroasă, pe care doresc să o împărtășească și altora. Stagiarii pe care aceste ONG-uri vrednice și-i doresc nu sunt nici roboți, nici aparate. Sunt oameni pasionați și darnici, cu planuri, idei și opinii, care au toată viața înainte și care nu refuză din start ideea unui stagiu neremunerat de 3 luni. După cum veți vedea mai jos, propunerile de stagii vin din diverse domenii de activitate neguvernamentală, de la apărarea drepturilor omului la transparență și bună guvernare, trecând prin programe în sprijinul copiilor și tinerilor străzii, suveranitate alimentară, dezvoltare comunitară, urbanism și politici publice, educație civică, participare publică, protecția mediului și dezvoltare durabilă,  documentarea și conservarea patrimoniului național.

Cercetează cu mare atenție descrierile de mai jos: conțin comori! Printre profilurile disponibile, vei găsi precis stagiul care ți se potrivește. Iar până pe 10 martie 2013, inclusiv, trimite un mail la internshipiada@militiaspirituala.ro cu CV-ul tău și câteva rânduri în care să ne zici de ce îți dorești să faci stagiu în ONG-ul pe care ți l-ai ales din  lista de mai jos. Mecanismul este simplu! Echipa CRIM centralizează toate aplicațiile, le sortează pe căprării și le trimite ONG-urilor alese. La rândul ei, echipa fiecărui ONG analizează candidatura ta și te cheamă la interviu. Urmărește zilnic pe http://www.facebook.com/CRIM.ROMANIA și vezi cum se desfășoară Internshipiada CRIM!

*CRIM – Puterea stă în imaginație este un proiect finanțat de CEE Trust și dezvoltat de Miliția Spirituală în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Participare Publică (CeRe), Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR).

**Atenție! Internshipiada CRIM nu este pentru naivii curioși, pentru leneși și neserioși. Ne dorim să recrutăm tineri care doresc cu ardoare un internship, care au un plan profesional ori care vor să încerce apele carierei într-un ONG.  

internshipCRIM_afisnet_1

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.