Expoziție de suflete triste, la metrou

11 noiembrie 2014

Zilnic trecem abătuți și îngândurați pe lângă suflete pierdute, singure, ce așteaptă un stăpân. Cu capul în pământ și distrași de problemele pe care ni le crează societatea, nu putem depista detaliile care pot schimba viața unui animal solitar.

Știați că la stația de metrou Unirii 1, Lia, Beju, Vulpița, Bobiță, Pufi și Negruțu sunt doar câțiva dintre câinii care încearcă să vă atragă atenția prin intermediul pozelor expresive?

Foto 1

Fundația Vier Pfoten a organizat încă din luna octombrie o expoziție de fotografii frumos amenajată în Galeria din Galerie, spațiu dedicat acestei inițiative de creștere a gradului de informare și a numărului de câini adoptați responsabil. Galeria este poziționată pe pasarela stației de metrou Piața Unirii 1 și poate fi văzută până pe 12 noiembrie.

Odată cu acest proiect, Vier Pfoten a lansat o nouă platformă de adopții, www.adoptasisalveaza.ro. Accesând linkul veți citi despre toți cei 98 de câini aflați, pentru moment, sub tutela ONG-ului, la adăpostul partener Speranța din Popești Leordeni. Platforma este foarte bine organizată și oferă și informații utile despre aspectele legale, despre sterilizare, despre adăposturi publice și private.

Ioana Gheorghiță, Director de strategie la GMP Advertising, a declarat că „Adoptă și Salvează” încurajează adoptarea câinilor maidanezi și vine în continuarea campaniei lansate alături de VIER PFOTEN anul trecut: „Hingherul cel Bun”. Atunci am căutat să arătăm că maidanezii pot fi o resursă pentru societate, astăzi, încurajați de rezultate, am fost inspirați să comunicăm prin conceptul câinelui erou. Am învățat să credem că doar oamenii pot salva câini, adoptându-i. Când, de fapt, la rândul lor, animalele ne «salvează ziua» în mod frecvent”.

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului. Să acționăm și viceversa. Să facem din om cel mai bun prieten al câinelui. Așadar, din suflet pentru un alt suflet, ridicați-vă privirile, lăsați-vă probleme la o parte și gândiți-vă pentru o secundă și la suferința celor care nu au un cuvânt de spus, ci doar suportă consecințe traumatizante.

El este Lică:

Foto 2-1

Sursă foto: www.vier-pfoten.ro

Adaugă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. (*) - câmpuri obligatorii

*

Vreau să primesc notificări prin e-mail când apar comentarii noi.
Dacă doriți să primiți notificări fără a scrie acum un comentariu, click aici.